Welkom op de website van het

dweilfestival !

Jeroen Bosch

DE FEESTBENDE UIT CROMVOIRT

De thuiswedstrijd leverde de Diezeblaozers uiteindelijk de 3e plaats op. Op diverse podia werden ze met name muzikaal zeer goed beoordeeld !


DE DIEZEBLAOZERS UIT DENBOSCH

Hieronder vind u de uitslag van het 2e Jeroen Bosch Dweilfestival !!

De Feestbende uit Cromvoirt hebben de tweede editie van het Jeroen Bosch Dweilfestival op hun naam geschreven.

Met diverse geweldige optredens wisten zij de jury te overtuigen om als beste , in een zeer sterk deelnemersveld, uit de bus te komen.  

Klik hier voor de complete uitslag>>2e plaats 3e plaats

Zij behaalden na diverse wervelende optredens de 1e plaats. Met name hun uitvoering van de Bohemian Rhapsody werd door de jury als ‘geweldig’ ontvangen.In een pittoresk Brabants dorp, ons Cromvoirt, waren langgeleden 5 muzikanten op het idee gekomen om samen de moerassen en bossen te betreden met als doel om het muzikale genot onder het volk te brengen.

Ruim 10 jaar later is de groep uitgegroeid naar een 20-tal edelmannen en jonkvrouwen die hun muzikale kunsten met plezier verkondigen.

Ondanks dat ze jaren hebben getracht de muziek te combineren met duizelingwekkende dansbewegingen, zijn zij tot de conclusie gekomen dat het gezegde ‘schoenmaker blijf bij je leest’ ook op hen van toepassing is.

Dan rest ons verder niets dan u te vragen om te genieten van het optreden van de Feestbende!

Opgericht in 2011, na het einde van blaaskapel de Jeugdbende. Is er een doorstart gemaakt van meerendeel dezelfde muzikanten van toen én wat nieuwe aanwas. 4 jaar na dato, spelen we onze series door het hele land. Van Groenlo tot Zevenbergen. Overal proberen wij een goede set muziek neer te zetten, voor het publiek maar ook voor medemuzikanten.

OUTBLAST UIT VLIJMEN

3IGENWIJS UIT DELFT

TISMAWAJEWENTBAND UIT RAALTE

De publieksprijs1e plaats gezelligheidsklasse2e plaats gezelligheidsklasseJoop Peters muziekprijs

Zondag 6 september heeft Outblast de publieksprijs in de wacht gesleept op het tweede Jeroen Bosch Dweilfestival in 's Hertogenbosch. Middels sms-jes kon het publiek haar stem uitbrengen op het leukste orkestje. Voor de 70 deelnemers zijn in totaal 1400 stemmen binnengekomen waarvan maar liefst 300 voor  Outblast! Echt te gek!!!


Aliquam dapibus ipsum vitae sem. Ut eget mauris ac nunc luctus ornare. Phasellus enim augue, rutrum tempus, blandit in, vehicula eu, neque. Sed consequat nunc. Proin metus. Duis at mi non tellus malesuada tincidunt. Cras in neque. Sed lacinia, felis ut sodales pretium, justo sapien hendrerit est, et convallis nisi quam sit amet erat. Suspendisse consequat nibh a mauris. Curabitur libero ligula.

De dames van 3igenwijs uit Delft behaalde de eerste plaats in de gezelligheidsklasse.

Een zeer energiek, gezellig en spontaan stelletje.

 


De Flierenfluiters zij tweede geworden in de wedstrijdklasse op het Dweilfestival. Ze werden door de jury beoordeeld op muzikaliteit, originaliteit en presentatie.

 


Ontwerp © Ron van Zijl

Toeter nog maar één is een uniek orkestje bestaande uit 8 muzikale stuiterballen die weten hoe ze een party moeten crashen!

FLIERENFLUITERS UIT SASSENHEIM

Zij behaalden na diverse wervelende optredens de 2e plaats.


EXPERIENCE BRASSBAND EINDHOVEN

De muzikanten van Tismawajewentband uit Raalte behaalde de tweede plaats in de gezelligheidsklasse.

De muzikanten van eXperience brassband uit Eindhoven behaalde de

Joop Peters muziek prijs.